Introducere Arii de competenta Capabilitate Contact

Capabilitate

Bogdan Petrea este fondator al Quadral Capital fiind responsabil cu dezvoltarea si coordonarea proiectelor firmei.

Bogdan a lucrat pentru banci de investitii active in Europa Centrala si de Est din 1997, fiind printre primii care au initiat acest domeniu in Romania.

In calitate de membru al mai multor echipe de Corporate Finance din Londra si Bucuresti, Bogdan a initiat si incheiat tranzactii de vanzare de companii, achizitii, privatizari si mandate de consultanta pentru clienti internationali si locali din domeniul privat si public.

Inainte de a fonda Quadral Capital, Bogdan a lucrat cu West Merchant Bank si WestLB Panmure la Londra, CA IB (Creditanstalt Investmentbank) in Bucuresti si Belgrad, si KPMG in Bucuresti. Bogdan a obtinut un MBA la Londra si este absolvent al Facultatii de Electrotehnica din Bucuresti.

Bogdan mentine legatura cu numeroase firme românesti, intreprinzatori locali, institutii financiare, fonduri de investitii si companii care dezvolta afaceri in România.

 
Copyright 2006 Quadral Capital SRL - Reproducerea partiala sau integrala a continutului acestor pagini este strict interzisa